FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
   
 

 

3 dimenziós esküvői fotók készítése

A 2007-es esztendőben vezettük be, egyedülálló szolgáltatásunkat, a 3 dimenziós esküvői fotók készítését. Ezzel- az esküvői fotószolgáltatók között- Magyarországon, de talán Európában is úttörőknek számítunk. Ezen szolgáltatásunk része a fotózásnak, semmilyen plusz költséggel nem kell számolnia Megrendelőinknek. Az album mellé speciális, 3D szemüveget biztosítunk.
 

 

 
Amit érdemes tudni:
A 3 dimenziós képekkel az embereknek csak a 95%-a boldogul. A fennmaradó 5%, sajnos nem érzékeli a térhatást. Így is előfordul, hogy a nézelődő nem látja azonnal a hatást és csak néhány,- 10-30 másodperc elteltével áll össze a kép. Hosszabb nézelődés, kisebb szédülést, esetleg enyhe fejfájást okozhat. A térhatású képek megtekintéséhez mindenképpen szükség van speciális 3Dszemüvegre. E nélkül a képek élvezhetetlenek. Tehát szemüveget fel! Jó szórakozást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>Vissza a lap tetejére<

 

 
 

Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, professzionális fényképezése és videózása. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, erotikus témák professzionális fotózása és videózása. Esküvőfotózás és esküvő videózás. Trash the Dress esküvői fotók készítése.

főoldal

esküvő fotó
esküvő videó
esküvő smink

áraink
szavazás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
operabál
referenciák
partnereink
kapcsolat

 
     
 
Copyright © 2006-2013
 
       
   
PR Csoport: Hrek | lorexceginfo.hu