FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Tartós utólagos falszigetelés megfizethető áron.

Kategóriák: utólagos szigetelés, utólagos falszigetelés, Juhász Péter, vizes falak vakolása, falszigetelés

Senki nem szereti, ha az általa rengeteg munkával megtervezett, felépített vagy megvásárolt épület a rossz falszigetelés miatt mindig csak a vizesedési problémákkal küzd.

Senki nem szereti, ha a falszigetelés hiányossága miatt a vizes falakon megjelennek a penészfoltok és a salétrom.

Senki sem szereti, ha az épületbe belépve megcsapja az áporodott szag. Folytatás a Juhász Péter salétromos falak vakolása honlapján.

Sokkal kedvezőbb egy olyan ház, aminél a vízszintes sávszigetelés tökéletes, aminek a falai szárazak, a levegője egészséges, a fűtésköltsége csekély, amire mindenki előtt büszke lehet.

Ha a vízszigetelés jól működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat feltáskásodása, eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti irritációk, kiszáradnak a falak, csökkennek a fűtési költségek, megnő az épület értéke!

Ha az otthonát valóban egészségessé, nedvesség-mentessé akarja tenni, meg akar szabadulni a sokszor évente esedékes vakolat felújítástól és festéstől, akkor az utólagos vízszigetelés egy elismert, profi technológiájára lesz szüksége, ami igazán jól bevált a nedves falak ellen. Végül is hiába van egy szép lakása, ha nem leli benne örömét, mert állandóan fel kell újítani a vízszintes sávszigetelés hiánya vagy sérülése miatt.

Ön a megfelelő helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a dohos épülettől a száraz falakkal határolt otthonig.
Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a tartós utólagos vízszigetelés megoldást megfizethető áron.

Forrás: falkiszaritas.hu, 2015-07-29 20:43

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu