FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Páros tánc tanítás

Címkék: kezdő, salsa oktatás budapest, salsa tanfolyam, salsa tánc, salsa tánciskola, salsacontimba

Szórakozást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon budapesti helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa klubb Budapest legbarátságosabb tánciskolája, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást nyújtja a salsa elsajátítására. A salsa a hobbink, a szerelmünk. Mi gondoskodunk róla, hogy már maga a salsa tanulás is örömteli szórakozás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti nehézségeken.

A salsa mellett egyéb táncokat is megtanulhatsz salsa tanulás során. A rendkívül menő reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az elegáns sont és az összebújos bachatat is. Minden hónapban salsa buli. Nyáron az év legnagyobb bulija a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is annyira nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai tánc oktatásunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak akarod, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. salsacontimba salsa tanfolyam budapest weblapján olvashatja a folytatást. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő emberek, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Csoportjainkban a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Oktatásunk során az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? A képzés teljesen az alapoktól indul. Semmilyen problémát nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa oktatást szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Táncoktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Tánciskola ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni salsázni. A KÖKI metró megállótól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül kellemes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2015-10-25 16:24

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu