FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Fuvarozás - gyors és hatékony költöztetés a Fővárosban és környékén

Kategóriák: teher taxi, költöztetés olcsón

Költözéskor rettentően meghatározó, hogy milyen állapotban kerülnek értékes tárgyaink a régi helyéről az újba. Sokan az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a költözésben. Ami számtalan bajhoz vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos háztartási gépek mozgatása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a négy saroknál egy-egy ember megemeli, majd leviszi és felteszi az autóra. Azonban az ilyesmi amatőr próbálkozások során szoktak nagyon csúnyán megsérülni a háztartási berendezésünk. Manapság a Budapest lomtalanítás, szállítmányozás nagyon népszerű téma. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Valójából az emberi szervezet nem ilyen terhek mozgatására lett megalkotva. Nagy teher miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és bokánk természetellenes terhelést kap. Ezzel szemben egy tapasztalt költöztető csapat mindig erre készült eszközöket használ a nehéz terhek mozgatásához. Például heveder vagy hám segítségével a rakodó szakértő bútorszállítók vázizomzatára egyenletes megterhelés jut. Stabilan szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Sokan nem tudják, hogy miért jó áron dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen bútorhoz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt rakodtunk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a nehéz mosógép belevág a kezembe. Az egykori utálatos tapasztalatok miatt legutóbb költöztető céget kerestem fel. Gyorsan megismerték a lakásom, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elszállítottak.

Kategóriák: teher taxi, költöztetés olcsón

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2015-12-13 13:57

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu