FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Fiatalos divatóra webáruház. Megfizethető ár, tökéletes minőség.

Címkék: divatos órák, férfi óra akció, ékszer webshop

Ajándék javaslatok között az egyik legjobb választás egy egyedi okosóra vagy egy szép nyaklánc ,legyen az ballagás, karácsony, húsvét, születésnap vagy névnap!

Az oraabc.hu online boltot azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi kiegészítőt vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy megbízható óra vagy egy szép karkötő nem csak az időt mutatja, hanem öltözteti is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekedtünk, hogy termékeink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az vásárlóinkat. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat.

Ha megfizethető áron szeretnél megbízható okosórát vagy egy divatos ékszert saját részre vagy ajándékba, a legjobb helyen jár!
Az oraabc webáruház kínálatában megfizethető áron található ékszerórát, férfi óra, gyermek óra - legyen az mechanikus, karóra, digitális karóra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Divatos minden mennyiségben!
Az órákon felül ékszer webáruházként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A mai kedvelt viseletet követve egyre több okosóra jelenik meg a piacon. Ezt követve a mi kínálatunk is folyamatosan bővül. Manapság az óra rendelés, óra outlet szerfelett keresett téma. Kínálatunkban megtalálható okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, de okos telefonnal történő összekapcsolás után a eszközünk funkcióit a csuklónkon levő okos eszközzel vezérelhetjük.

Értékesítünk eszközt, SIM kártya behelyezése után önálló mobil eszközként funkcionálnak és nem szükséges mobiltelefonhoz csatlakoztatni. Az óráról kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk üzeneteket, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legmodernebb vonalat azon órák képviselik, melyek tudásukban minden tekintetben megegyeznek a ma használt mobilokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhat.
Jó nézelődést kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-07-31 17:58

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu