FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Tea fogyasztás a fölös kilók gyors leadásához

Kimagasló antioxidáns tartalma folytán a tea vásárlása nagymértékben ajánlatos annak, akinek alapvető egészsége megőrzése. A teában lévő antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megőrzi egészségünket a szabad gyökök módfelett ártalmas hatásaitól.

Tea kellékek - A mindennapos tea fogyasztás hatása sok ember figyelmét felkeltette. Ugyanis a tea számottevő kedvező hatással bír. Sok tanulmány bizonyította, mennyire pozitív hatása van, ha teát fogyasztunk. Tea fajták és hatásai, rooibos tea hol kapható: folytatás ezen a weblapon. A teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának veszélyét. A betegség legyőzésében is segít. A teában lévő egyik hatóanyag olyan folyamatokat aktivál, ami a beteg sejtek pusztulásához vezet. Miközben normális sejteket egészségesen hagyja.

Zöld tea, Lapacho tea
Zöld tea, Lapacho tea

Mindenki tudja, hogy a tea temérdek antioxidáns molekulát tartalmaz. De miért is fontos egészségünk megóvása szempontjából? Az antioxidánsok testünk egyik pótolhatatlan alkotóelemei. Szervezetünk anyagcseréje során meglehetősen reakcióképes szabad gyökök keletkeznek. Az orvostudomány mai véleménye szerint ezek a szabad gyökök főleg a rákos megbetegedésért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A teában megtalálható sok antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű molekulák megkötésével a tea fogyasztása jelentősen kíméli szervezetünket.

Kategória: zöld tea, jázmin tea, fehér tea, fekete tea, mate tea

Forrás: tea.hu, 2016-09-01 20:25

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu