FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Tehertaxi Budapest - gyors és olcsó bútorszállítás a Fővárosban és környékén

Igényes költöztetés nagyon jó díjjal. Gyakran generál irritáló meglepetést, hogy a költöztetés után a díj nagyobb a megbeszéltnél. Ezt örökre elfelejtheti, ha ezt a költöztető csapatot választja

Költöztetés Budapest - Sokan nem tudják, hogy milyen fillérekért dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Persze eddig én is a barátommal együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a nehéz hűtő belevág a tenyerembe. A régi utálatos tapasztalatok miatt legutóbb költöztető szakembereket hívtam. Gyorsan megismerték a terepet, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Új helyre költözéskor nagyon meghatározó, hogy milyen állapotban jutnak szeretett bútoraink a korábbi lakásból az új helyére. Sokak a barátokat kérik meg , hogy segítsenek a szállításban. Ami szokás szerint számos problémához vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos eszközök mozgatása nem is olyan egyszerű. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Csakhogy az ilyesmi kezdetleges próbálkozások során szoktak nagyon rondán kárt szenvedni a bútoraink. Levi Kft. költöztetés olcsón weboldalán olvashatja a részleteket. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.


Valójából az emberi test nem ilyen terhek mozgatására lett kitalálva. Súlyos nyomás miatt kezünk, gerincünk, derekunk és bokánk irreális terhelést kap. Ezzel szemben egy tapasztalt bútorszállító csapat mindig kiváló felszerelést alkalmaz a nagy bútorok költöztetéséhez. Mondjuk heveder vagy hám segítségével a a súlyt viselő emberek vázizomzatára egyenlő terhelés jut. Ők könnyedén szállítanak nagy bútorokat anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Címke: lomtalanítás, költöztetés, költöztetés Budapest, fuvarozás, tehertaxi

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-09-22 10:51

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu