FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Hogyan működik a Panasonic hőszivattyú?

Aquarea hőszivattyúval a modern fűtés többé már nem megszerezhetetlen álom. Ezernyien azt vélik, hogy egy hőszivattyú beépítése őrülten költséges. Noha egy kis fejszámolással azonnal világossá válik, hogy ez mekkora tévedés. Pár év alatt a régi fűtés miatt jóval többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy környezettudatos hőszivattyú. Kivételes módon a Panasonic hőszivattyú -15 fokban is megőrzi tökéletes hatásfokát. Ezért jóval gyorsabban kifizetődik a hőszivattyúba invesztált pénz

Hőszivattyú fűtés - Manapság égető probléma az energiatakarékos fűtés. A korunkbeli technológia megoldja, hogy pénzünket kímélve oldjuk meg az olcsó fűtést. Az egyik ismert, fejlett lehetőség az Aquarea T-CAP hőszivattyú beszerelése. Aquarea T-CAP hőszivattyúval hihetetlenül csökkenthető a fűtés számlája. Ráadásul nem jelent problémát a Panasonic Aquarea hőszivattyúnak a telepítése.

A kőszén ára egyre magasabb lesz. Ezek az energiaforrások hamarosan kifogynak. Aquarea hőszivattyúval függetlenné válhatunk a gázár robbanás drasztikus hatásától. Biztonságban tölthetjük mindennapjainkat. Nem muszáj attól tartani, hogy az olaj ára bármelyik percben egetverően megnő. Azonban az Aquarea hőszivattyú megújuló energiaforrás. Egy teljes életen át alacsony költségű fűtést ad.

A modern Aquarea hőszivattyút meglévő fűtési rendszerhez is beszerelhetjük. Nem szükséges sok százezret félretenni az Aquarea hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a jelenlegi fal- és padlófűtéses rendszeren keresztül is kivitelezhető. Igazán veszélytelen a használata. Mivelhogy nem keletkezik veszélyt okozó szénmonoxid. Megfizethető fenntartási költség jellemző a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

Hőszivattyús fűtési rendszer kiépítése minden esetben megtérül. A gázszámla díja általában 50%-kal lesz olcsóbb a geotermikus fűtés jóvoltából. A pénztárcabarát árú fűtés mellett biztosítja a háznak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a bankszámlánkon marad.

Környezetünk megóvása szempontjából is a listák legelején van az Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtés. Voltaképpen semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészségünk és bolygónk oltalma szemszögéből fontos befektetés. Unokáinkra is ügyeljünk, amikor a bolygó korlátozott energiahordozóit használjuk fűtéshez.

A hőszivattyú alapjában véve egy inverz hűtőgép. Valamennyien tudjuk, hogy a konyhai hűtő a szoba melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működési elve ugyanez. De itt fordítva játszódik le a folyamat. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb helyen. Ennek a folyamatnak a fenntartásához pénztárca kímélő áramra van szükség. AIRTECH Kft. Panasonic Aquarea honlapján találhatja a folytatást.

Kiemelt téma: hőszivattyú, Panasonic Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-12-18 21:36

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu