FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Duguláselhárítás - mit tegyünk, ha a bajban gyors megoldás kell?

Gyakorlott duguláselhárítás mester felméri a konyha dugulás forrását

Duguláselhárítás - Az elviselhetetlen bűzzel járó dugulást nem tudjuk sok ideig elviselni. Baktériumok telepedhetnek meg az elzárult csövekben. Az elszaporodó kórokozók fertőzésveszélyt jelentenek. Az elzáródó lefolyók miatt a konyhát sem lehet használni, ami egy zsúfolt lakásban képtelenség. Azonnal nekiállhatunk a duguláselhárításhoz. Gyors duguláselhárítás higiéniai okokból is fontos.

Gyors kiszállást és a díjmente helyszíni felmérést nagyon szeretik az emberek. A duguláselhárítás költsége nagyon sokféle. Előre nehézkes megmondani, hiszen előre senki sem látja, mivel áll szemben. Egy rutinos feladat nem tart tovább fél óránál. De csőtörés, kemény dugulásnál akár napokig is tarthat a falbontással járó feladat. Éppen ezért rendkívül szeretik a fix áron történő duguláselhárítást.

Duguláselhárítás - mit tegyünk, ha a bajban gyors megoldás kell?
Duguláselhárítás - mit tegyünk, ha a bajban gyors megoldás kell?

A dugulás sűrűn megesik a mosdóban. Vízszerelő cikkek itt. A mai világban a duguláselhárítás igen gyakran igénybe vett szolgáltatás. A hétköznapi életünk során keletkező szennyeződések eltömítik a csöveket. A vízcsövek oldalán lerakódó piszkok összetömörödnek. Egykettőre teljes mértékben eltorlaszolja a vízvezetéket és duguláselhárítással kell bajlódni.

Címkék: Duguláselhárítás

Forrás: dugulaselharitasbp.hu, 2017-03-06 19:24

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu