FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Prémium fehérje - Blade Whey Protein

Teljes értékű, magas BV (biologiai értékű) fehérje, aminosavakkal kiegészítve - Neked!
Tejsavó fehérje  értékes, szervezeted számára fontos aminosavakkal kiegészítve, hogy minden fontos építőelem bekerüljön szervezetedbe.
Fehérje kiegészítésre akkor is szükséged lehet, ha nem vagy versenysportoló, DE megerőltető, nehéz fizikai munkát végzel, DIÉTÁZOL akkor is szükséged van jó minőségű fehérje pótlására. A nagy felhozatalból nehéz a választás. Segítheti a választásod a független laboratóriumi vizsgálatok melyek az összetételt és a minőséget dokumentálják.
Számos vizsgálat támasztotta alá, hogy a megnövekedett aktivitás, több mozgás hatására szervezeted fehérje igénye megnövekszik.
A megnövekedett igényt ha nem pótolod kiegészítéssel, akkor előfordulhat, hogy a tested a rendelkezésre álló mennyiségből fedezi a szükségletét. Leggyorsabban az izomból tudja kinyerni a fehérjét, tehát elkezdi bontani a felesleges izomzatot.
Diéta során is ha nem a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét fogyasztod akkor a szervezet a rendelkezésre álló mennyiségből használ (izomzat) és csak utána a felesleges, leadni szándékozott zsírmennyiségből.
Végső következtetésnek fogadd el, hogy ha sportolsz, nehéz fizikai munkát végzel, megnövekedett a mozgás aktivitásod vagy éppen diétázol a fehérje kiegészítés fontos számodra.

Prémium minőségű fehérje a www.protein4u.hu webshopból. Szállítás 570Ft-tól. Olcsóbb-velünk!
 

Forrás: protein4u.hu, 2017-04-29 10:12

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu