FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Effektív internetes értékesítés: az igényes honlapkészítés titkai

Honlapkészítés után jön a valódi kihívás. Az eladási gépezet sikerének tesztelése. Sikeres a weboldal, vagy csak viszi a pénzt?

Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a felhasználók mennyi időt szentelnek a szöveg fontosságának megítélésére. Ez igencsak minimális. Merthogy 1/4-ed mp alatt a leendő fogyasztó már eldöntötte, hogy a weboldalon látottak hasznosak-e vagy sem. Pótolhatatlan egy jó honlap. A weboldal először egy vonzó főcímmel felkelti a lehetséges fogyasztó érdeklődését. Mivelhogy felkeltette a címsor lehetséges vásárló érdeklődését, tovább fogja olvasni a honlap tartalmát. A weboldalon lehetőség van instant rendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. Az akció-központú honlapkészítés változik felettébb jövedelmezővé. A Honlapteszt honlapkészítés weblapján kereshető adat.

Megfelelő célpiac szűkítéssel a honlapkészítés hírneve holtbiztos. A sikeres értékesítéshez el kell érni a potenciális vevőket és rá kell venni, hogy figyeljen a reklámra. Először a lehetséges vevő a figyelmének alighogy 10 százalékát használja. A mostani gyors korban az online eladás kulcsfontosságú a sikerhez. Honlapkészítést ezért nem javasolt elhanyagolni. Hiszen az eladás egyik óriási problémája, hogy temérdek hirdetés éri a lehetséges vevőket.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-08-31 17:51

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu