FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
 
     
 

Mit kell, hogy tudjon egy jó konferencia mappa?

És mi legyen benne? Először is egy jó golyóstoll és egy megfelelő jegyzetfüzet. Nyilván sokan tapasztalták, hogy ez bizony néha kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy konferencián számos eszközre lesz szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egyben legyen minden. A jó konferencia mappa titka a sok tároló rekesz. A hatékonyságot tovább fokozhatjuk oldaljelölőkkel. Fontos, hogy ha gyarapszik az anyag - vagy netán fogynak a dokumentumok - a mappa anyaga ezt kezelni tudja, és ne nyújtson olyan látványt, mint amit 10 éve használnak. Tartósságát tekintve a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Ha már konferencián vagyunk, üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van külön zseb a névjegynek és CD-nek, nálunk van a vállalat marketinganyaga esetleg digitális bemutatója. Természetesen úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy spontán beszélgetés során is átnyújthatjuk vállalkozásunk bemutatkozó anyagát. Természetesen mi is kapunk hasonló anyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a sok zseb. Építészeknek, grafikusoknak, fejlesztőknek kiváló munkaeszköz egy konferencia mappa.

Néha szükség lehet tűzőkapocsra, celluxra, mini tűzőgépre, binder csipeszre, zsebszámológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár kis irodát is berendezhetünk. Egy konferencia mappa akkor is jól jön, ha nem áll rendelkezésre éppen asztal, mivel a merev borító ezt pótolhatja. És nem utolsó sorban az is előny, ha megfelelően zárható és szállítás közben nem hullnak ki belőle a jegyzetek.

Forrás: wts.hu, 2017-12-28 23:38

 

   
   

     
       
         
PR Csoport: Hírek | lorexceginfo.hu