FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
     
  A weboldalon megjelenő fényképek, videó felvételek és írott anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek újraközlése, vagy bár-minemű másolása, sokszorosítása, elektronikus feldolgozása, akár egészében, akár részleteiben kizárólag a szerzők előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.
Megrendelőink a megbízással egyidejűleg, automatikusan hozzájárulnak a róluk készült esküvői fotók, esküvői videók, rendezvényfotók és rendezvény videók, a FotoGuru csoporthoz tartozó weboldalain történő megjelenéséhez. Megbízóink ezzel ellentétes akaratukat írásban kell, hogy jelezzék. A fentiek tudomáson kívül hagyásából adódó félreértésekért, és az ezekből eredő esetleges jogi követelésekért felelősséget nem vállalunk.
 
     
 

Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, professzionális fényképezése és videózása. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, erotikus témák professzionális fotózása és videózása. Esküvőfotózás és esküvő videózás. Trash the Dress esküvői fotók és esküvői videók készítése.

főoldal

esküvő fotó
esküvő videó
esküvő smink

áraink
szavazás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
operabál
referenciák
partnereink
kapcsolat

 
     
 
Copyright © 2006-2013
 
       
   
PR Csoport: Hrek | lorexceginfo.hu