FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
   

 

 

 

 

GALÉRIA:

Trash the Dress fotózás
Dunában

Trash the Dress fotózás lovardában
Trash the Dress fotózás kerti tóban
Trash the Dress fotózás patakban
Trash the Dress fotózás síneken
Trash the Dress fotózás műhelyben
Trash the Dress fotózás szökőkútban
Trash the Dress fotózás festékkel

 
 

Egyedülállóan új és meghökkentően szokatlan
A hagyomány elutasítása
Tedd tönkre a ruhád!
Kukába a ruhával!
Trash the Dress (TTD) esküvői fotózás- videózás

 

De miről is van szó valójában? Az esküvőd egyedi és megismételhetetlen. Az alkalomhoz illő menyasszonyi ruhát is csak ezen a napon fogod viselni. Ebből az következik, hogy nincs rá többet szükséged. Persze egyszer még viselheted az esküvő után. Egy újabb esküvői fotózáson, esküvői videózáson, ahol kreatívan, egyedien, szórakoztatóan, furcsán, csodálatosan, kedvesen, és néha nedvesen, de mindenképpen „piszkosan” dolgozunk. Lehet az esküvői ruha vizes, koszos, sáros, festékes, olajos, a lényeg, hogy tedd tönkre! Mert már úgysem kell többé! Ezekkel a fotókkal elképzelhetetlen módon ragadjuk meg a személyiségedet. A fotózás lehet szelíd vagy vad. Mutasd meg magad, mint egy ártatlan gyermek, vagy mint egy vad amazon. A ruha készen áll erre az igazi, életre szóló élményre. Már csak Te kellesz hozzá. Ezek a felejthetelen pillanatok örökké az életed részévé válnak. Ötleteidnek kizárólag a fantáziád szabhat csak határt. Persze ha ránk bízod magad, akkor sem fogsz csalódni. Mindent megvalósítunk. Fotózunk vízben, sárban, szökőkútban, sziklákon, lovardában, bányában, építkezésen, autószerelő műhelyben, ahol kedved tartja. Lehet vidám, vagy drámai kisugárzású képeket készíteni, ki mit szeretne. Használhatunk extrém sminket, kellékeket, házi állatokat. Megválaszthatjuk a napszakot az időjárást, hogy igazán egyedi képeket készíthessünk. Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik a klasszikus esküvői fotózás és esküvői videózás után valami újat, igazán egyedit, szuper- extrát szeretnének. Hazánkban általában nem a valódi esküvői ruhát tesszük tönkre, hanem internetes oldalakon, olcsón szerezzük be a fotózásra szánt használt, menyasszonyi ruhát

 

 

 

 

Mi nem csak beszélünk róla és ábrándozunk. Mi megvalósítjuk!

Trash the Dress (TTD)- Szemétbe a ruhával!

 

 

 

 

Szemétbe a ruhával-

Trash the Dress (TTD)

Nos, itt a legújabb őrület Amerikából. A mozgalmat John Michael Cooper az esküvői fotózás amerikai fenegyereke alapította, melyet „szemétbe a ruhával” (Trash the Dress)- nek nevezett el. A mozgalomnak egyre több követője van szerte a világban. Ezt a különleges esküvői fotózást, esküvői videózást elsőként a FotoGuru valósítja meg magyarországon.

 

Ez a szolgáltatásunk a 2009. évben teljesen ingyenes. Ellenszolgáltatásként csak azt kérjük, hogy az elkészült képeket, videókat referenciaként felhasználhassuk.

 


 

 
 

 

GALÉRIA:

 

Trash the Dress fotózás a Dunában
Trash the Dress fotózás lovardában
Trash the Dress fotózás kerti tóban
Trash the Dress fotózás patakban
Trash the Dress fotózás síneken
Trash the Dress fotózás műhelyben
Trash the Dress fotózás szökőkútban
Trash the Dress fotózás ......

 

 
 
Szemétbe a ruhával- Trash the Dress (TTD)

Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, professzionális fényképezése és videózása. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, erotikus témák professzionális fotózása és videózása. Esküvőfotózás és esküvő videózás. Trash the Dress esküvői fotók készítése.

főoldal

esküvő fotó
esküvő videó
esküvő smink

áraink
szavazás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
operabál
referenciák
partnereink
kapcsolat

 
     
 
Copyright © 2006-2013
 
       
   
PR Csoport: Hrek | lorexceginfo.hu