FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
     
  Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik az esküvői, és egyéb rendezvények fotózása, illetve videózása területén. Büszkék vagyunk, hogy a 2008-as esztendőben ünnepeltük az 500. esküvői párunkat! Megrendelőink között vannak multinacionális cégek, házasulandó párok, magazinok, modellek, szülők- gyerekek, de bármilyen egyéni kérésre is vállalunk elérhető áron fotózást - videózást. Állandó megbízásnak teszünk eleget az Operabál hivatalos fotósaként. Esküvők, lakodalmi mulatságok, állófogadások, céges-, gyermek-, családi és egyéb ünnepi alkalmak fényképezését, videózását összehangoltan és rugalmasan végezzük, az erre szakosodott rendezvény fotós és rendezvény videós szakembereinkkel.  
   

Az élet egyik sorsdöntő időszaka az eljegyzés, az esküvő pillanata, a menyegző, amelyről egy gyakorlott esküvői fotós és videós természetes hatású, szép és kiváló képeket, felvételeket készít. Az igazi nagy lakodalomban, vagy egy állófogadáson, szinte minden mozzanat fontos pillanat, a menyasszony készülődésétől, kikérésétől az esküvői szertartáson át a menyasszonytáncig bezárólag. Ezen nagyszerű alkalom valamennyi szép pillanatáról készítünk esküvői fotókat, esküvői videókat.

Külön kérésre videósunk- operatőrünk, a felvett nyersanyagból vágott, élvezetes rövid filmet is készít , klipszerűen, zenei aláfestéssel, hogy az ünnepi alkalom, esküvő, lakodalom vagy rendezvény bármikor visszaidézhető legyen. Legyen szó esküvői fotózásról, esküvői videózásról, vagy bármilyen rendezvény megörökítéséről, lehetőség van több kamerás beállásra is. Amennyiben azt a megrendelő igényli, esküvőjén, rendezvényén akár 4-6 fényképész vagy operatőr is a rendelkezésre áll.

 
  Sikerünk kulcsa a szakma szeretete, megbecsülése, az ügyfélcentrikusság. Számunkra fontosak azok a pillanatok, amelyek Önöknek örömöt jelentenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott esküvői-, lakodalmi -, és egyéb rendezvényről készült képek és felvételek maradéktalan élményt adjanak vissza. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretettel fogadjuk kérdéseit, illetve megbízását. Megrendelését az ország bármely részéről várjuk, de ha kell külföldön is dolgozunk. Kérje részletes árajánlatunkat! Megkeresését köszönjük. Örülünk, hogy fotós és videós szolgáltatást kínáló oldalunkra kattintott. Ne feledje! A legszebb nap, és a boldog pillanat, velünk örök emlék marad!  
  Nem kell tartania az időjárás viszontagságaitól sem! Rossz idő esetén mobilstúdiónkat a helyszínen felállítjuk és a beállított képeket fedett helyen, az esküvő, illetve a rendezvény helyszínén készítjük el. Esküvői, céges és minden egyéb fotószolgáltatás keretén belü, lehetőség van műtermi képek elkészítésére is.Meglepetést szerezhetünk szeretteinknek egyedi fotónaptárral vagy akár egy portfolióval, de a gyerekek is jól érzik magukat a műteremben. Hordozható profi mobilstúdiónkkal ki tudunk települni akár az Ön otthonába is, így családias légkörben készülhetnek el fotói. A 2007-es évben vezettük be Magyarországon elsőként és egyedüliként, -amennyiben azt a körülmények lehetővé teszik - 3D (térhatású) esküvői képek készítését. A fotókhoz speciális szemüveget biztosítunk.  
     
 

Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, professzionális fényképezése és videózása. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása és videózása. Esküvőfotózás és esküvő videózás. Trash the Dress esküvői fotók és esküvői videók készítése.

főoldal

esküvő fotó
esküvő videó
esküvő smink

áraink
szavazás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
operabál
referenciák
partnereink
kapcsolat

 
     
 
Copyright © 2006-2013
 
       
   
PR Csoport: Hrek | lorexceginfo.hu