FotoGuru
 
    A fotoguru csoport központi weboldala  
   
     
    Esküvők, lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, fényképezése és videózása. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, erotikus témák professzionális fotózása és videózása.  
  A CSAPAT
 
 

Büszkék vagyunk, hogy az eltelt években a fotó- videó szolgáltatók élmezőnyéhez tudtunk csatlakozni. Vállalkozásunk sikere és az évről- évre egyre több megbízás szükségessé tette a bővítést. Megkülönböztetett figyelemmel válogattuk kollegáinkat, úgy a fotó mind a videó területen. A csapatunkba való bekerülés után, magukba szívták mind azt a tudást és hozzáállást, melyet eddigi ügyfeleink is megtapasztaltak.

   
   
 

 

GARANCIA

Cégünk, garanciát vállal az elvállalt munkák zökkenőmentes lebonyolítására. A weblapunkon található minőséget, a fotókon és videókon látható "életérzést" garantáljuk. Az elkészült anyagok feldolgozása, minden esetben a két alapító (Mónus Zoltán- videó és Kürtös Márton- fotó) feledata.

 
 

Kürtös Márton

fotós- fényképész
Művészeti vezető

 

Budapesten születtem 1967-ben, s azóta is itt élek és dolgozom. Állatbarát lévén,- kezdetben a közvetlen környezetemben élő négylábúak, s a természet megörökítésével foglalkoztam. Évekkel később már, mint hivatásos fényképész álltam az objektív túloldalán. Az állatvilágot bemutató és az azzal foglalkozó magazinok közül dolgozom a Vadonnak, Természetnek, Süninek, Macskavilágnak és Macskamániának. Új kihívást jelentett életemben a modell-fotózás, az erotikus-fotózás és portfoliók készítése. A gyermek-fotózás,- mivel magam is boldog apuka vagyok, igazi, önfeledt boldogság számomra. 2003-tól az OPERABÁL hivatalos fotósa lettem. A bálon készült fotóim egy része szintén megtekinthető honlapomon. Érdeklődési köröm kiteljesedik az emberi kapcsolatok irányába, az élet felejthetetlen és egyben megismételhetetlen pillanatainak megörökítése a célom. Munkám során, a megrendelő kívánságait maximálisan szem előtt tartva, igyekszem azokat a helyzeteket lencsevégre kapni, melyek mindenki megelégedésére, hűen visszaadják az események és a pillanat emelkedett hangulatát, valamint mindig törekszem arra, hogy egyéni beállításokat eszközöljek. Kérem, tekintse végig néhány, csokorba gyűjtött fotómat és ha felkeltettem érdeklődését keressen meg! Szeretettel várom hívását!

 

 
 

Mónus Zoltán

operatőr, videó-technikus

 

Budapesten születtem 1971-ben. Már tizenéves koromban kiderült számomra, hogy videó technikával szeretnék foglalkozni. Tanulmányaim elvégzése után a Magyar Televízióhoz kerültem, ahol megismerhettem a professzionális hang, és képalkotási eszközök széles körét. Miután a televíziótól eljöttem, saját vállalkozást indítottam Provision Technology Bt. néven, melynek fő tevékenysége videó felvétel készítés és digitális utómunka. A felvételeket Sony 3CCD-s DVCAM rendszerű kamerával készítem, illetve készítjük, amennyiben több kamerás felvételről van szó. A non-lineáris utómunkálatok valós idejű, Matrox vágórendszerrel készülnek. Nálunk lehetőség van arra, hogy Ön, vagy Önök az utómunkálatok teljes időtartama alatt a stúdióban tartózkodjanak és saját ízlésük szerint alakítsák a filmet. A minőségi felvételen túl, elsődleges célom az, hogy a megrendelő a munka befejezése után elégedetten távozzon. Ehhez mindenben segítségére leszek, legyen az referenciafilm készítés, esküvő, vagy egyéb rendezvény. Amennyiben megtisztel bizalmával, kérem hívjon, és megvalósítom elképzelését. Videó technikai szolgáltatásaink az alábbi területekre terjednek ki: Videó konferencia beszélgetések lebonyolítása. Digitális videofelvétel készítés, Utómunka (videó vágás, klipkészítés), rögzítés bármely adathordozóra (VHS, SVHS, BETA SP, DV, DVCAM kazetta, DVD és CD). Referenciafilm és névjegykártya CD készítés. 3-4 kamerás videofelvételek készítése esküvőkön, rendezvényeken, egyéb összejöveteleken.

 

 
     
 

Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, professzionális fényképezése és videózása. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, erotikus témák professzionális fotózása és videózása. Esküvőfotózás és esküvő videózás. Trash the Dress esküvői fotók és esküvői videók készítése.

főoldal

esküvő fotó
esküvő videó
esküvő smink

áraink
szavazás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
operabál
referenciák
partnereink
kapcsolat

 
     
 
Copyright © 2006-2013
 
       
   
PR Csoport: Hrek | lorexceginfo.hu